logo

Evenementen in 2021

Door alle beperkende maatregelen vanwege de wereldpandemie is er nog geen duidelijk beeld van de evenementen voor dit jaar, maar één ding is zeker: Ampt Epe wordt in oktober 60 jaar en dat gaan we vieren! Op deze pagina houden we u op de hoogte van activiteiten rondom het jubileum.

Een fotowedstrijd. Daarover kunt u hier lezen. De eerste foto's zijn al binnen!

Een tekenwedstrijd. Dit voorjaar/deze zomer komt er een tekenwedstrijd voor de jeugd tot en met groep 8; Lees er hier meer over.

De Canon van Epe als feuilleton. Omdat de tweede druk van "De Eper Canon" is uitverkocht leek het ons een goed idee om tussen nu en oktober alle 50 hoofdstukken van de canon uit te brengen op deze website. De eerste drie staan er al op en wekelijks zullen daar nieuwe aan worden toegevoegd. Kijk maar vast op Canon van Epe (ampt-epe.nl).

 

Andere evenementen

Algemene ledenvergadering
De algemene ledenvergadering was gepland voor 15 april 2021. Jammergenoeg kon deze vergadering geen doorgang vinden. Het bestuur heeft besloten, gezien de onzekere situatie rond samenkomsten, ook dit jaar de vergadering schriftelijk (digitaal) te houden. In het septembernummer van Ampt Epe volgt nader bericht.