logo

Deze agenda geeft telkens een voorlopig overzicht van de activiteiten en gebeurtenissen van Ampt Epe. Omdat niet alles ver van tevoren is gepland zal in de loop van het jaar een aantal activiteiten worden toegevoegd. Om niets te missen is het dus aan te bevelen regelmatig deze agenda te raadplegen.

 

Evenementenagenda 2018

Op vrijdag 12 en zaterdag 13 oktober zijn de Nationale Archeologiedagen bij museumboerderij Hagedoorns Plaatse. Het programma van Ampt Epe op zaterdag 13 oktober is als volgt:

Van 11.00 uur tot 15.00 uur SPREEKUUR voor bodemvondsten door Cor van Baarle.
Cor van Baarle is amateurarcheoloog met deskundige kennis, opgebouwd in jarenlange ervaring, over voorwerpen uit de prehistorie van de Veluwe. Hij doet unieke ontdekkingen op de Veluwe, brengt een prehistorische weg in kaart, ontdekt een urnenveld in Gortel. Hij schrijft trendsettende boeken over zijn vondsten en houdt vele lezingen en excursies.

KOMEN DUS EN LAAT UW VOORWERPEN  VAN  AARDEWERK, BOT, HOUT OF METAAL, BIJLEN EN PIJLPUNTEN, NATUURSTENEN ENZ. ENZ. DESKUNDIG BEOORDELEN!!! EEN UNIEKE KANS!!!

En verder:

  • U worden drie WANDELINGEN aangeboden, samengesteld door de Cor van Baarle met medewerking van Ampt Epe, die u zullen voeren langs grafheuvels/urnenveld, raatakkers, een landweer, een voorde en een ringwalschans.
  • U kunt een puzzel oplossen; onder de goede oplossingen wordt een mooie prijs verloot.
  • U kunt informatie krijgen over Ampt Epe en over de recent opgerichte Werkgroep Archeologisch Cultuurhistorisch Erfgoed.

U BENT ZATERDAG 13 OKTOBER VAN HARTE WELKOM!!!

Klik hier voor het hele programma

 

 Let op!

  • Over de komende lezingen zult u in de volgende nummers van Ampt Epe worden ge├»nformeerd.
  • Voor alle evenementen geldt: gratis deelname voor leden met eventuele partner; niet-leden betalen 3,50 euro.
  • Het is altijd mogelijk dat een evenement, om welke reden dan ook, niet kan doorgaan. Dit wordt altijd vermeld op de website: . Raadpleeg dus te allen tijde de info op onze site.