logo

Deze agenda geeft telkens een voorlopig overzicht van de activiteiten en gebeurtenissen van Ampt Epe. Omdat niet alles ver van tevoren is gepland zal in de loop van het jaar een aantal activiteiten worden toegevoegd. Om niets te missen is het dus aan te bevelen regelmatig deze agenda te raadplegen.

 

Evenementen in 2021

Geschreven door de evenementencommissie

Jubileum
Door alle beperkende maatregelen vanwege de wereldpandemie is er nog geen duidelijk beeld van alle evenementen voor dit jaar, maar één ding is zeker: Ampt Epe wordt in oktober 60 jaar en dat gaan we vieren! Op deze pagina houden we u op de hoogte van activiteiten rondom het jubileum.

In voorgaande tijdschriften van Ampt Epe hebt u al meermalen kurmen lezen over het 60-jarig jubileum van Ampt Epe, op 13 oktober aanstaande. In het kader hiervan zijn de foto- en de tekenwedstrijd uitgeschreven. De inzendtermijn van de fotowedstrijd is per 1 augustus gesloten en er zijn drie winnaars uitgekozen! Inmiddels hebben zij bericht ontvangen en zijn zij uitgenodigd voor een huldigingsfeestje op 9 oktober. In ons tijdschrift van december a.s. leest en ziet u er alles over.
Dat geldt ook voor de tekenwedstrijd, waarvan de inzendtermijn was verlengd tot 15 september. .

En tot slot: reserveert u alvast de datum: 9 april 2022. Op deze dag gaat Ampt Epe zijn jubileum groots vieren met een speciale dag in de Hezebrink in Emst.

De Canon van Epe als feuilleton.
Omdat de tweede druk van "De Eper Canon" is uitverkocht leek het ons een goed idee om tussen nu en oktober alle 50 hoofdstukken van de canon uit te brengen op deze website. De laatste is inmiddels verschenen. Kijk maar op Canon van Epe (ampt-epe.nl).

Excursie naar de Oosterhof Is jammergenoeg afgelast.

3 november: Zojuist is bekend geworden dat de excursie naar de Oosterhof in verband met regelgeving rond Covid-19 is afgelast. Hieronder staat nog de oude tekst. De aangemelde leden zijn op de hoogte gesteld. Wij houden u op de hoogte.

Het is al een lange tijd geleden dat Ampt Epe een evenement kon organiseren waarbij deelnemers fysiek bij elkaar kwamen. Nu veel mensen inmiddels gevaccineerd zijn en de lockdown grotendeels is opgeheven, willen wij voorzichtig weer een start maken door een excursie te plannen.
Op zaterdag 13 november gaan we naar de Oosterhof in Vaassen, waarbij er plaats is voor dertig deelnemers, te verdelen in drie groepen.
De Martinuskerk zal worden bezocht evenals het parochiehuis, de begraafplaats, etc.
We verzamelen om 13.30 uur bij voornoemde kerk, waar ook parkeergelegenheid is. Het is beslist noodzakelijk om te reserveren voor deze excursie. Vanaf 1 oktober kunt u een mail daarvoor sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Leden van Ampt Epe nemen gratis deel; aan niet-leden vragen wij een bijdrage van € 3,50.


Algemene ledenvergadering
De algemene ledenvergadering was gepland voor 15 april 2021. Jammergenoeg kon deze vergadering geen doorgang vinden. Het bestuur heeft besloten, gezien de onzekere situatie rond samenkomsten, ook dit jaar de vergadering schriftelijk (digitaal) te houden. In het septembernummer van Ampt Epe volgt nader bericht.

Omdat het altijd mogelijk is dat een evenement niet door kan gaan, zeker in deze tijd met coronamaatregelen, is het verstandig om te allen tijde onze website te raadplegen: