anbi

Inleiding
In dit deel is de algemene informatie over de historische vereniging opgenomen.

In het menu hebt u een aantal keuzes.

Lid worden?
Wanneer u lid wilt worden van onze vereniging kan dat door het aanmeldformulier in te vullen of een mail met uw naam, adres, postcode, woonplaats en telefoonnummer te sturen aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wanneer u zich af wilt melden kunt u een mail sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wilt u zich schriftelijk aan- of afmelden, dan kan dat natuurlijk ook. U kunt dan uw brief sturen aan:
Historische vereniging Ampt Epe
Postbus 72
8160 AB Epe

Beveiliging persoonsgegevens
Beveiliging van uw gegevens is ook een taak van Ampt Epe. Ampt Epe hanteert een privacyreglement.

Vragen staat vrij
Regelmatig ontvangt de redactie van Ampt Epe vragen over de historie van de gemeente Epe, haar inwoners, gebouwen, enzovoorts. Deze vragen kunt u nu stellen aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Wanneer u gebruikt maakt van dit adres bent u verzekerd van een antwoord. Voor genealogische vragen zie de rubriek Familiegeschiedenis.

De website
Voor de inhoud van deze website is het bestuur van de vereniging verantwoordelijk. Voor vragen en idee├źn over de uitvoering kunt u contact opnemen met onze Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wie is online
De 'Wie is online module' toont het aantal anonieme gebruikers (gasten) en geregistreerde (ingelogde) gebruikers dat momenteel de website bezoekt.