In december 2015 bestaat de Oudheidkundige Kring Voorst 40 jaar. Ter gelegenheid daarvan wordt een aantalHet Dorp Epe, P. Visser evenementen opgezet onder de noemer ‘Voorst schrijft geschiedenis’. Eén van die evenementen is het organiseren van een tentoonstelling over de tekenaar P(eter) Visser.

Deze tekenaar,  die halverwege de 19e eeuw ook een aantal jaren in Oene woonde, heeft diverse dorpen o.a. op de Veluwe en in Salland getekend. OKV heeft Ampt Epe gevraagd om mee te helpen zoeken naar de verblijfplaatsen van deze tekeningen.

Het Dorp Epe, P. VisserEen aantal is bekend, maar onze vraag aan u is: Wie kan meer inlichtingen verschaffen omtrent het werk van P. Visser? Mocht u informatie voor ons hebben, zou u dan contact op willen nemen met Aline van Dam, telefoon 0578-620874 of e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het is de bedoeling om deze tentoonstelling eveneens op een locatie in onze omgeving te houden! Vanzelfsprekend zullen wij u daarover t.z.t. informeren. In Ampt Epe nummer 124 heeft destijds een uitgebreid artikel gestaan over P. Visser.