nieuwe vijver In het decembernummer van ons tijdschrift Ampt Epe werd de fotowedstrijd ter gelegenheid van ons aanstaande jubileum al onder uw aandacht gebracht. Het thema van deze wedstrijd is: ‘Welk pand of welke plek is voor ú onlosmakelijk verbonden met de geschiedenis van de gemeente Epe?’ Dat zou een historisch pand kunnen zijn, maar evengoed een speciale plek in het landschap, ergens in onze hele gemeente. Wij zijn erg benieuwd naar uw keuze en vernemen tevens graag in een korte beschrijving waarom u juist dit onderwerp fotografeerde. Het is de bedoeling dat er recente foto's worden ingezonden, dus geen ‘plaatjes uit de oude doos’.

Inzenden
Graag uw foto aanleveren in een hoge resolutie (dus liever niet verkleinen) tussen 1 februari en 1 augustus 2021, met bijbehorende motivatie aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Jury
De jury bestaat uit Wim van ’t Einde, Jan Paasman en Aline van Dam: zij zullen de inzendingen anoniem beoordelen.

Prijzen
Er zijn drie geldprijzen beschikbaar: van € 75,--, € 50,-- en € 25,--.

Publicatie
Ampt Epe behoudt zich het recht voor om uw foto's te publiceren in een speciaal jubileumtijdschrift dat eind 2021 zal verschijnen.

Ten slotte
Iedereen kan meedoen aan deze wedstrijd, zowel leden van Ampt Epe als niet-leden!